Bliv Frivillig

Bliv Medlem

Mørkøvs frivillige kræfter er uundværlige for, blandt andet, Mørkøv Kræmmermarkeds store succes

Har du lyst til at hjælpe til ved vores forskellige arrangementer eller med andre forfaldende opgaver?

- vi tager altid gladeligt imod en hjælpede hånd.

BLIV FRIVILLIG


Det er især det årlige kræmmermarked, der kræver mange hænder. Men der kan også sagtens være opgaver løbende henover året.


Det kan for eksempel være til vedligeholdelse af foreningens forskellige vogne og andet materiel, som bliver brugt til div. arrangementer. Disse ting skal holdes i form og derfor bruger foreningens bestyrelse en del tid på at vedligeholde – men jo flere der hjælper, jo mere tid kan vi bruge andre steder. Der er også en flagallé, som skal sættes op på specielle dage.


Det du får ud af det, er at være del af et stort fællesskab, du får del i personalegoderne, du lærer en masse nye mennesker at kende og det er både hyggeligt og sjovt.


Vil du høre mere om muligheden for at være frivillig og har du lyst til at hjælpe med en af de mange arbejdsopgaver så skriv en mail til mail@mhhb.dk eller en sms til 30 62 25 11.

BLIV MEDLEM


Hvis du gerne vil gøre en forskel, men det ikke lige er dig at være frivillig, så er vi også rigtig  glade for støtte i form af et  husstandsmedlemskab, som er med til at finansiere de forskellige arrangementer vi planlægger for alle byens borgere. Det koster kun 100 kroner pr. husstand pr. år for et medlemskab . 

Med medlemskabet er du med til at støtte Borgerforeningen og dermed også foreningslivet i byen. Desuden giver det dig mulighed for at leje vores Multihus til møder og fester.


  • Tilmeld dig ved at indbetale 100 kr. til 0518-0000246372 og skriv dit navn, vejnavn samt husnummer til modtager. Skriv også gerne din e-mail adresse.
  • Du kan også betale med mobilepay på tlf. nr. 77751 (Kvittering hedder ”MHHB Kontingent 2024”).
  • Du kan udfylde nedenstående skema, så sender vi dig en indmeldingsblanket med yderlige information om betaling.
  • Du kan kontakte Borgerforeningen på mail@mhhb.dk eller på telefon 30 62 25 11.


Har du ændringer til nuværende medlemskab bedes du kontakte ospå ovenstående mail eller telefonnummer med den relevante info.

Udfyld hvis du vil være frivillig eller medlem af Borgerforeningen

 
 
 
Jeg vil være frivillig
Jeg vil være medlem